WandelWol

De oplossing bij blaren en voetongemak.

Of je WandelWol antidruk-wol nou gebruikt tijdens je wandeltochten, bij sport, of bij een middag winkelen, het verlicht pijn in je voeten door drukpunten te ontlasten en zo blaren te voorkomen. Lopen wordt dus echt een plezier.

Naast de wol staat er nog meer in het rek. Zo is er een lijn wandelolie. Verwarmende olie met kardemom, om voor een wandeling je voeten mee in de smeren. Maar ook verkoelende olie, met akkermunt, voor een goede nazorg na je sportprestatie.

Omdat je handen bij een stevige wandeling nog wel eens willen opzwellen, hebben de dames van WandelWol ook de setjes WandelHout bedacht, die je helpen om het bloed in je handen en armen weer omhoog te pompen. En omdat een wandeltocht doorgaans in de natuur plaatsvindt, zijn er ook handige kaartjes waarmee je eenvoudig teken kunt verwijderen.

Ook plannen om te wandelen en wil je ook blaren voorkomen? Kom gerust eens langs in de winkel.

WandelWol® antidruk-wol

WandelWol antidruk-producten zijn geschikt voor wandelaars, sporters, shoppers en mensen met weinig vetpolster onder de voet, koude voeten, pijnlijke likdoorns tussen of rondom de tenen, wintertenen, hielspoor en bij branderig gevoel onder de bal van de voet. Ter voorkoming van traumanagels bij het sporten of bij lange afstandswandelingen.

WandelOlie huidolie

Deze huidolie – een product van de Dames van WandelWol – wordt gemaakt met uitsluitend natuurlijke oliën, zonder chemische, parabenen of synthetische toevoegingen. Als basis is gekozen voor olijfolie met een zestal essentiële oliën met als mooie eigenschap dat deze een verzorgde, desinfecterende, rustgevende en ook verkwikkende werking hebben.

Hieruit voortvloeiend zijn twee mooie huidoliën ontstaan met ieder hun specifieke eigenschap.

WandelHout

WandelHout is een handig en lichtgewicht tool bij (lange afstands-)wandelingen wanneer klachten ontstaan als opgezette en/of stijve handen en vingers.

WandelHout is gemaakt voor de wandelaar die zijn handen en vingers wil bewegen om de doorbloeding op gang te houden zodat vochtophoping vermindert en het wandelen plezieriger doet verlopen. Het gebruik is te vergelijken met het effect van Noords wandelen waarbij de handen en armen in beweging blijven.

Start chat
Vraagje? Stuur een WhatsAppje
Hallo, Janneke hier.
Kan ik je helpen?