Thaise ontspanningsmassage

Bij Attent Qi kan je ook een Thaise massage boeken.

Net als Shiatsu is Thaise massage een techniek die al meer dan 2000 jaar oud is. Deze van oorsprong boeddhistische massage techniek gaat uit van 4 elementen uit de Traditionele Thaise Geneeskunst. Het is een holistische vorm van massage. Dat wil zeggen dat bij klachten er niet alleen naar deze klachten wordt gekeken, maar naar de hele persoon, het hele systeem. The body, mind and spirit… Spieren worden losgemaakt, blokkades opgeheven, zodat de energie weer vrij kan stromen. Met als resultaat een ontspannen lichaam en geest.

Bij een Thaise ontspanningsmassage kunnen de kleren gewoon aan blijven. Er wordt ook geen massageolie gebruikt. Wel is het fijn om makkelijk zittende kleding aan te trekken, zonder knellende boorden en zo.

Deze massage geef ik niet zelf, maar wordt gedaan door een Thaise masseuse. Vraag bij reservering even naar de dagen waarop zij beschikbaar is.

Stuur een mail naar info@attent-qi.nl of bel met 06-2674 6292.
Ik ben niet altijd in de gelegenheid om de telefoon aan te nemen. Spreek dan a.u.b. een bericht in. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Start chat
Vraagje? Stuur een WhatsAppje
Hallo, Janneke hier.
Kan ik je helpen?