• Attent Qi Massage

  • Attent Qi Massage

Welkom bij Attent Qi Massage

Attent Qi Massage geeft verschillende massages. Zo kan je kiezen voor ontspanningsmassage, een heerlijk warme hotstone massage, zwangerschapsmassage,  een triggerpoint behandeling of shiatsu. En tegenwoordig ook voor Thaise massage. De praktijk is gevestigd in het centrum van Goor, lekker dicht bij Rijssen en Enter dus.

Maar, lukt het je niet om naar Goor te komen? Dan kom ik toch gewoon naar Rijssen voor een massage aan huis. Ik neem dan mijn tafel mee en massageolie. Het enige waar jij voor zorgt is een ruimte van ongeveer 2 bij 3 meter.

Massages laten je heerlijk ontspannen, maar kunnen ook klachten behandelen of voorkomen.

Qi is de Chinese term voor levensenergie. Attent Qi staat dus voor ‘aandacht voor je energie’.
Qi (spreek uit als ’tsjie’) is dat wat organismen ‘levend’ maakt. Het is niet te traceren onder een microscoop, maar toch het is overal om ons heen. Je kan het zien in de stralende ogen van een energieke persoonlijkheid, in de blozende wangen van een peuter, in de heldere kleuren van een bloem… Zolang er Qi is, is er leven.

Kijk rustig verder op deze website voor meer informatie over de diverse vormen van massage die ik kan bieden.

Blader eens rustig rond om een indruk te krijgen. Wil je een afspraak maken, kijk dan bij ‘contact‘ hoe je mij kunt bereiken.

Massage, als je lijf je lief is…

Wat kan massage voor je doen?

  • Ontspanning

  • Betere doorbloeding

  • Soepelere spieren

  • Betere nachtrust

Maar, massage is natuurlijk ook gewoon genieten!

Stuur een mail naar info@attent-qi.nl of bel met 06-2674 6292.
Ik ben niet altijd in de gelegenheid om de telefoon aan te nemen. Spreek dan a.u.b. een bericht in. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Start chat
Vraagje? Stuur een WhatsAppje
Hallo, Janneke hier.
Kan ik je helpen?

Warning: fread(): Length parameter must be greater than 0 in /home/u61201p57978/domains/attent-qi.nl/public_html/wp-content/themes/enfold/framework/php/function-set-avia-backend.php on line 1146

Warning: fread(): Length parameter must be greater than 0 in /home/u61201p57978/domains/attent-qi.nl/public_html/wp-content/themes/enfold/config-templatebuilder/avia-template-builder/php/class-asset-manager.php on line 816