• Attent Qi Massage

  • Attent Qi Massage

Welkom bij Attent Qi Massage in Goor

Attent Qi Massage is een nieuwe massagepraktijk voor ontspanningsmassage, hotstone massage, zwangerschapsmassage, triggerpoint behandeling en shiatsu. De praktijk is gevestigd in Goor.

Lukt het niet om naar Goor te komen? Dan kom ik toch gewoon naar jou voor een massage aan huis.

Massages laten je energie weer laten stromen. Qi is de Chinese term voor levensenergie. Attent Qi staat dus voor ‘aandacht voor je energie’.
Qi (spreek uit als ’tsjie’) is dat wat organismen ‘levend’ maakt. Je kan het niet zien onder een microscoop, maar het is overal om ons heen waarneembaar. Je kan het zien in de stralende ogen van een energieke persoonlijkheid, in de blozende wangen van een peuter, in de heldere kleuren van een bloem… Zolang er Qi is, is er leven.

Op deze website kan je informatie vinden over de diverse vormen van massage die ik kan bieden. Of het nou een fijne ontspanningsmassage, een weldadige hotstone massage of een therapeutische Shiatsu behandeling is…. het kan allemaal.

Blader eens rustig rond om een indruk te krijgen. Wil je een afspraak maken, kijk dan bij ‘contact‘ hoe je mij kunt bereiken.

Massage, als je lijf je lief is…

Wat kan massage voor je doen?

  • Ontspanning

  • Betere doorbloeding

  • Soepelere spieren

  • Betere nachtrust

Maar, massage is natuurlijk ook gewoon genieten!

Stuur een mail naar info@attent-qi.nl of bel met 06-2674 6292.
Ik ben niet altijd in de gelegenheid om de telefoon aan te nemen. Spreek dan a.u.b. een bericht in. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Start chat
Vraagje? Stuur een WhatsAppje
Hallo, Janneke hier.
Kan ik je helpen?

Warning: fread(): Length parameter must be greater than 0 in /home/u61201p57978/domains/attent-qi.nl/public_html/wp-content/themes/enfold/framework/php/function-set-avia-backend.php on line 1146

Warning: fread(): Length parameter must be greater than 0 in /home/u61201p57978/domains/attent-qi.nl/public_html/wp-content/themes/enfold/config-templatebuilder/avia-template-builder/php/class-asset-manager.php on line 816