Hotstone massage

Hotstone massage is HOT. En terecht. Naast een uiterst ontspannende werking, heeft het ook een helend en zuiverend effect. De bloedcirculatie wordt bevorderd, afvalstoffen verwijderd en spieren ontspannen. Na een hotstone-massage voel je je als herboren.

Door de diepe werking van de warmte wordt de bloedcirculatie gestimuleerd, spieren verwarmd en afvalstoffen afgevoerd. En terwijl je lichaam dit allemaal doet, hoef je zelf niets meer te doen dan genieten.

Voor een hotstone-behandeling worden natuurlijke basaltstenen verwarmd in water. Grote stenen worden op je rug, buik of benen gelegd om hun warmte goed te laten doordringen in je lichaam. Op foto’s liggen de stenen heel mooi op de blote huid, maar zelf leg ik altijd een dunne doek tussen de huid en de stenen, en dek ik de stenen af met een andere doek. De afgifte van warmte wordt zo beter verdeeld. Naast de plaatsing van de grote stenen wordt het lichaam gemasseerd met geoliede warme stenen.

Stuur een mail naar info@attent-qi.nl of bel met 06-2674 6292.
Ik ben niet altijd in de gelegenheid om de telefoon aan te nemen. Spreek dan a.u.b. een bericht in. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Start chat
Vraagje? Stuur een WhatsAppje
Hallo, Janneke hier.
Kan ik je helpen?