Dynamisch Pulsen

Volledige ontspanning…
Het gevoel alsof je opgaat in een deinende oceaan…
Weer in contact komen met je eigen lijf…

Het zijn slechts pogingen om te beschrijven wat het effect is van een dynamische massage, of holistic pulsing behandeling. Je moet het gewoon zelf ervaren.

Eigenlijk kan je dit nauwelijks massage noemen. Toch is het, goed uitgevoerd, zeker zo ontspannend als een hotstone behandeling. Het lichaam wordt door subtiele pulsen helemaal in een lichaams-eigen ritmische beweging gebracht. De puls resoneert door het hele lichaam, waardoor blokkades op een zachte manier worden opgeheven.

Het menselijk lichaam bestaat voor een groot deel uit water. Een pulsing behandeling wordt door veel mensen ook ervaren alsof het lichaam deint in het water, gewichtloos is, stroomt, ontspant en gelijk verkwikt. Door de constante ritmische beweging, die steeds van richting en oorsprong verandert, kan je haast niet anders dan je dagelijkse beslommeringen laten gaan en je overgeven aan de flow. Zoals gezegd, je moet het gewoon ervaren.

Een pulsing behandeling wordt op de massagetafel gegeven. De kleren kunnen daarbij gewoon aan blijven, want er komt geen olie aan te pas.

Uiteraard is deze techniek ook goed in te passen in een ontspanningsmassage met olie. Ook in de shiatsu-behandeling worden puls-bewegingen toegepast.

Heb je net een fijne massage gehad, heerlijk ontspannen, en dan moet je de auto weer in…

Maar dat hoeft toch niet. Ik kan ook naar jou komen voor een massage aan huis.

Ik neem een massagetafel mee, doeken en olie. Jij zorgt voor een plek van ongeveer 2 bij 3 meter. Muziekje erbij? Die mag je ook zelf uitkiezen.

Stuur een mail naar info@attent-qi.nl of bel met 06-2674 6292.
Ik ben niet altijd in de gelegenheid om de telefoon aan te nemen. Spreek dan a.u.b. een bericht in. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Start chat
Vraagje? Stuur een WhatsAppje
Hallo, Janneke hier.
Kan ik je helpen?